fbpx

 

Om mig

Jeg er vokset op med en holistisk tilgang til sundhed og født med et stort hjælper-gen. En dag blev det heldigvis muligt for mig at blive behandler, og nu kan jeg tilbyde behandlinger med kranio sakral terapi og traditionel kinesisk akupunktur. Om mig

Min interesse for kranio sakral terapien startede med, at jeg selv fik behov for behandling. Jeg fandt hurtigt ud af, at denne blide behandlingsform passer rigtig godt til mig. Da jeg senere stødte på akupunkturen, indså jeg at her var endnu en fantastisk behandlingsform, som dels kan noget andet, men som også går godt i spænd med kranio sakral terapien.

Kranio sakral terapien påvirker nervesystemet ved blide tryk, hvilket ofte kan afhjælpe symptomer, som opstår på grund af spændinger omkring nerverne. Andre gange skyldes symptomerne ubalancer i kroppens processer, og her virker akupunkturen ved at stimulere og balancere energibanerne som gennemstrømmer hele kroppen. Begge behandlingsformer understøtter kroppens selvhelbredelse.

Uddannelsessteder

Kranio Sakral Terapeut: Stanley Rosenberg instituttet, Fulcrum Institute

Akupunktør: Nordisk Akupunkturuddannelse, skolen for klassisk kinesisk akupunktur

Sundhedspsykologi: Karsten Munk Akademiet

Anatomi, fysiologi og sygdomslære: Skolen for alternativ terapi v. læge Ole Købke

Klinikvejledning/klientbehandling: Skolen for kropsbehandling

Førstehjælp: Dansk Røde Kors

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter.

 

Praktiserende akupunktørerRAB                      Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark

Kranio sakral terapi historien

Tilbage til forsiden