Akupunktur Gentofte

Akupunktur Gentofte

Hvorfor vælge akupunktur som behandlingsform?

Akupunktur er en kinesisk, alternativ behandlingsform, hvor fokus er på at hjælpe kroppen i gang med sin egen helbredelsesproces.  

Akupunktur har en positiv indvirken på både krop, psyke og immunforsvar. Behandlingen kan eksempelvis afhjælpe smerter, sygdom, gener, hormonelle ubalancer og give dig fornyet energi og overskud i hverdagen uden nogle af de bivirkninger, der eksempelvis kan være ved medicin og andre metoder.

Hvis du har nogle udfordringer og gener i hverdagen og leder efter en fagligt velfunderet akupunktør i Gentofte og omegn, er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag og høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Du finder mine kontaktoplysninger her.

Hvordan foregår en akupunkturbehandling?

Uanset hvilken problematik du kommer med, starter behandlingen med udspørgen, kik på tungen og med at mærke pulsen. Derefter foregår akupunkturbehandlingen med meget tynde, sterile engangsnåle, som placeres forsigtigt og nøjagtigt i de såkaldte akupunkturpunkter, der relaterer sig til dine gener. På denne måde sætter nålene gang i kroppens egen helbredelsesproces.

Det er meget individuelt, hvordan behandlingen føles og opleves. Nogle mærker nålene som et lille stik, hvor andre slet ikke mærker nålene, men i stedet oplever at fryse eller svede. Langt de fleste har dog det tilfælles, at de bliver meget afslappede.

Den første akupunkturbehandling varer typisk 90 minutter, mens de efterfølgende behandlinger varer omkring 45 minutter. Nogle mærker effekten af akupunkturbehandlingen med det samme, mens andre oplever effekten efter flere behandlinger. Oftest tager det ca. 5-6 behandlinger før selve effekten af akupunkturen for alvor træder i kraft, da kroppens helbredelsesproces skal igangsættes først.

Der er ikke en fast og færdig opskrift på, hvordan en akupunkturbehandling hos mig forløber, eftersom alle klienter oplever behandlingen forskelligt og alle klienter kommer med individuelle problematikker og gener. Så hvis du søger akupunktur Gentofte og omegn, planlægger vi i fællesskab et forløb, der er tilpasset lige præcis til dig.

Hvis du vil vide mere om, hvad akupunktur er, og hvordan det virker, kan du gøre det her.

 

Hvilke problematikker kan akupunktur afhjælpe?

Herunder kan du se eksempler på problematikker, hvor akupunktur er særlig velegnet:

  • Hovedpine – f.eks. spændingshovedpinde og migræne
  • Symptomer på stress – f.eks. søvnløshed og depression
  • Gynækologiske gener – f.eks. menstruationssmerter og overgangsalder
  • Mave/tarmsystem – f.eks. forstoppelse og diarré
  • Hudsygdomme – f.eks. eksem, akne og psoriasis
  • Luftvejsproblemer – f.eks. astma og allergi
  • Muskel/skeletsmerter – f.eks. frossen skulder og nakke- og rygsmerter

Jeg har gode erfaringer med, at akupunktur har afhjulpet ovenstående problematikker og genskabt balance og velvære i livet. Lider du af en af ovenstående problematikker, eller har du nogle helt andre udfordringer og nu leder efter den bedste akupunktør Gentofte og omegn har at byde på, står jeg klar til at hjælpe dig.

Du kan læse mere om mine behandlinger her. 

Du kan læse mere om mine klienters oplevelse af mine behandlinger her. 

Akupunktur Gentofte – og resten af Nordsjælland

Søger du akupunktur Nordsjælland og omegn? Hvad end det er akupunktur København, akupunktur Gentofte, akupunktur Hellerup eller noget helt fjerde, så har min klinik en central beliggenhed i Hellerup, så du nemt og hurtigt kan finde klinikken.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre, hvad jeg kan gøre for lige præcis dig og dine gener.

Du finder mine kontaktoplysninger her.