organmassage

Organmassage

En blid massage af kroppens indre 

Organmassage arbejder med at forbedre de enkelte organers bevægelser, og for at vores organer skal fungere ideelt, så skal de kunne bevæge sig frit. Det er en meget blid form for massage, og derfor behøver du ikke at frygte for smerter i forbindelse med behandlingen, tværtimod kan du se frem til en behagelig massage. Ved behandlingen bruger jeg hænderne til, at mærke om organerne fungerer optimalt, om de har fri bevægelighed i forhold til de omkringliggende strukturer og om de føles sunde og velfungerende. Behandlingen foregår med bløde samt langsomme bevægelser, så organerne igen bevæger sig frit, og dermed genvinder deres funktioner.

Hvordan kan en organmassage hjælpe dig? 

I dag har flere og flere mennesker et stillesiddende arbejde, hvilket medfører en reduktion af blodcirkulationen i kroppen. Det kan i visse tilfælde medføre et sænket sundhedsniveau for vores organer. Det kan fx give problemer med fordøjelsen, og her kan en massage af maven forstoppelse, gå ind og afhjælpe problemet. Udover fordøjelsesproblemer kan du også overveje en organmassage, hvis du er generet af et af følgende problemer:

  • Ryg-/nakkesmerter
  • Vejrtrækningsbesvær
  • Hvis du lider af spiserørsbrok
  • Træthed og dårlig blodcirkulation
  • Fordøjelses problemer

Du kan læse mere om kranio sakral terapi hvad er her

organmassage

 

En kort introduktion til kranio sakral terapi             

Kort fortalt er kranio sakral terapi en behandlingsform med fokus på blide tryk omkring hovedet, rygsøjlen og bækkenregionen. Med de blide og langsomme tryk kan man hjælpe kroppen til at få løsnet op for spændinger. Hver enkelt behandlingsforløb er individuel, og derfor finder vi sammen ud af, hvor mange behandlinger, der er nødvendige for lige netop dig. Jeg kan tilbyde at hjælpe, hvis du døjer med følgende:

  • Piskesmæld og hjernerystelser
  • Stressbehandling
  • Spændinger og hovedpine
  • Lænd, ryg og nakkesmerter

Professionel behandler inden for akupunktur og kranio sakral terapi 

Mit navn er Marianna Mose, og jeg er registreret behandler og medlem af dels Praktiserende Akupunktører og foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter. Jeg vil gerne hjælpe andre mennesker, der har smerter og skabe mere velvære på en blid måde. Læs mere om mig her.

Om klinikken Akupunktur & Kranio sakral terapi Hellerup 

Klinikken har adresse på Ellemosevej 84, 2900 Hellerup, og den ligger kun et par minutters gang fra s-togsstationen Dyssegaard. På klinikken gør jeg alt for at hjælpe mine klienter med at slippe for deres gener, uanset hvad det måtte være. Jeg har hjulpet mange mennesker allerede, og her kan du læse om tidligere klienters erfaringer.

Organmassage København – så kontakt mig allerede i dag 

Uanset om du er interesseret i en organmassage eller døjer med andre gener, så er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvilke behandlinger jeg kan tilbyde. Jeg er professionel og certificeret akupunktør og kranio sakral terapeut. Du kan ringe til mig på tlf. 30 14 33 22 eller sende mig en mail ved at skrive til mmose@naturligbehandling4u.dk

Du kan også kontakte mig ved at udfylde formularen her på siden, som du finder her.