Hvad er kranio sakral terapi          Hvad er kranio sakral terapi          Hvad er kranio sakral terapi

Hvad er kranio sakral terapi?

Lette tryk mod spændingsproblemer med kranio sakral terapi

Hvad er kranio sakral terapi? Det er en behandlingsmetode, som har fokus på blide tryk omkring hovedet, rygsøjlen og bækkenregionen. De blide tryk, som bliver påført, er på 5 gram og hjælper kroppen til selv at løsne op for de spændinger, man bærer rundt på. Kranio sakral terapi benytter kroppens egne ressourcer, og påvirker den i en positiv retning til selvhelbredelse.

Virker kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi virker på mange former for spændinger, der kan være opstået i forbindelse med f.eks. stress eller ulykker. Det er individuelt, hvor mange behandlinger du har brug for, da det afhænger af, hvor lang tid du har gået med spændingerne. Allerede efter få behandlinger burde du kunne føle en mærkbar forskel i din krop. Løbende kan vi finde ud af, hvor mange behandlinger du har brug for.

Efter behandlingen er det normalt at føle en forbigående træthed eller smerte i kroppen. Dette er helt naturligt og må ikke forveksles med yderligere skader. Det er blot kroppens måde at fortælle, at den arbejder videre med selvhelbredelse efter, at terapien er udført.

Alle aldersgrupper kan have gavn af en kranio sakral terapi behandling. Det er derfor muligt at få behandlinger til alle aldersgrupper også børn og ældre. Tryk og belastning justeres til den enkeltes behov, da mindre børn ikke kan klare samme behandling som voksne.

Kranio sakral terapi kan forebygge og afhjælpe mange problemer

Kranio sakral terapi kan både forebygge og afhjælpe allerede opståede problemer. Terapien målrettes efter, hvor dine problemer er opstået. Kranio sakral terapi kan blandt andet hjælpe dig med:

Hvis du døjer med en eller flere af disse problemer, rådgiver jeg gerne om de muligheder, der er for behandling med kranio sakral terapi. Jeg arbejder i rolige omgivelser for, at du kan slappe mest muligt af under udførelsen. Min klinik ligger i Hellerup tæt på offentlig transport, så du nemt og hurtigt kan komme til behandling.

Jeg har fået mange positive anmeldelser og reaktioner fra mine klienter. Læs hvad de siger her.

Læs mere om kranio sakral terapi fakta her. 

Kontakt mig for mere information om, hvad er kranio sakral terapi

Hvis du føler dig plaget af spændinger i hverdagen, kan kraniosakralterapi være løsningen for dig. Jeg rådgiver og svarer gerne på dine spørgsmål. Er du stadig i tvivl om, hvad er kranio sakral terapi, eller vil du vide mere om kranio sakral terapi som behandlingsmetode og forebyggelse, så ring til mig på tlf. 30 14 33 22 eller skriv på mail mmose@naturligbehandling4u.dk.

Du kan finde klinikken her.

Hvad er kranio sakral terapi?