Stress

Stressbehandling

Undgå unødvendige gener vha. stressbehandling med kranio sakral terapi 

Kranio sakral terapi er en stressbehandling, som gør brug af blid stimulering ved tryk på knoglerne – f.eks. nakke, ryg og korsben. Her får kroppen mulighed for at genstarte i trygge omgivelser, så den kan give slip på de gener, som du har. Ved stressbehandlingen forsøger jeg at fjerne alle spændinger og blokeringer, så du ikke længere skal tynges af din stress.

Stress er en forandring i kroppen, der opstår når vi tynges af tanker, følelser eller arbejde. Er kroppen udsat for stress over en længere periode, kan det få alvorlige konsekvenser både fysisk og psykisk.

Stressbehandling og forebyggelse 

Har man oplevet forandringer i krop og sind på grund af stress, er det en fordel at søge stressbehandling for disse symptomer hurtigst muligt, før stressen når at blive længerevarende. Stress kan være svært at acceptere i vores hverdag, men det er vigtigt at mærke efter kroppens signaler. Kranio sakral terapi kan her være nyttig til stressbehandling.

Med kranio sakral terapi, arbejdes der med det autonome nervesystem, som løsner op for de spændinger, der er opstået som følge af stressen. Stressbehandlingen frigiver oxytocin, der er et hormon, der hjælper med at afstresse og finde ro.

Kroppen er i stand til selv at genoprette sin balance, når den får ro og bliver berørt med blide afspændingsteknikker. Dette er vejen ud af den stresstilstand, som kroppen befinder sig i. Den blide stressbehandling med kranio sakral terapi gør, at kroppen finder tilbage til sin normale tilstand fra før stressen.

For at læse mere om mig tryk her

For at læse mere om historien bag kranio sakral terapi tryk her.

 

Lad mig hjælpe dig med stressbehandling

Stress er en naturlig biologisk mekanisme, som alle mennesker besidder. Den er beregnet til at advare os om situationer, der er overvældende for krop og sind.

Stress forekommer forskelligt hos mennesker og kan vise sig som f.eks.:

  • Uro
  • Søvnløshed
  • Rastløshed
  • Svimmelhed

Ovennævnte ting kan være nogle af de symptomer, du kan opleve eller måske allerede oplever i større eller mindre grad.

Det største problem vi udsætter os selv for, er når vi ikke erkender, at vi ikke længere kan følge med i hverdagen. Derfor er det første skridt på vej mod stressbehandling, at erkende, at man har behov for hjælp. Hos mig kan du modtage professionel hjælp til at løsne op for de spændinger og blokeringer som er stress forårsager. Ønsker du at læse mere om, hvad kranio sakral terapi er så klik her.

Akupunktur & Kranio Sakral Terapi Hellerup står klar til at hjælpe dig 

Føler du dig stresset eller kender du en, der gør, så tøv ikke med at kontakte mig. Stress skal tages i opløbet, så det ikke bliver langvarigt. Hvis du vil vide mere om kranio sakral terapi som stressbehandling og forebyggelse så ring på tlf. 30 14 33 22 eller på mail mmose@naturligbehandling4u.dk.

stressbehandling