Kranio sakral terapi København

Du kan få kranio sakral terapi i København

Min klinik ligger i Hellerup, og her kan du få hjælp til at løsne op for de spændinger, der sidder i eller omkring hoved, rygsøjle og bækken.

Klinikken ligger tæt på både Charlottenlund og Gentofte, og samtidig kun en halv times kørsel fra resten af Nordsjælland. Så går du og døjer med smerter, så kontakt klinikken allerede i dag og høre nærmere om, hvilke behandlinger jeg kan tilbyde dig.

Hvad er kranio sakral terapi?

Oplever du forskellige former for spændinger i din krop, der kan være forårsaget af enten en ulykke, sygdom eller stress, så kan kranio sakral terapi hjælpe. Det er en behandlingsmetode, der fokuserer på forskellige regioner omkring dit hoved, bækken og rygsøjle. Din krop får påført nogle blide tryk, som medvirker til at din krop selv løsner op for de spændinger, du går rundt med. Med kranio sakral terapi er det altså kroppens egne ressourcer og hvordan de påvirker kroppen positivt, der er fokus på.

Din behandling planlægges ud fra netop dit problem. Kranio sakral terapi kan hjælpe dig med de problemer, der allerede er opstået, men kan også hjælpe med at forebygge. Kranio sakral København er ideelt for dig, der har brug for hjælp til:

Lidt om mig

Jeg er professionelt uddannet kranio sakral terapeut og akupunktør og derfor kan du roligt komme forbi min klinik i Hellerup, i nærheden af Charlottenlund og Gentofte, for at høre nærmere om, hvordan min behandling kan hjælpe dig. Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter.

Du kan læse mere om mig her.

Jeg arbejder altid i rolige omgivelser, og sørger for at rådgive dig bedst muligt omkring din behandling med kranio sakral terapi. Jeg har fået tilbagemeldinger fra klienter, der har været meget glade og positive over for mine behandlinger.

Du kan læse mere om mine klienters fortællinger her.

Behandling, der kan forbedre din livskvalitet

Oplever du symptomer på angst eller stress kan det være en fordel at få behandling så tidligt som muligt, for at forsøge at forebygge og eventuelt forhindre, at angst eller stress tager overhånd.

Symptomer på angst eller stress kan f.eks. være:

  • Problemer med søvn
  • Hjertebanken, trykken for brystet, rysten eller svedeture
  • Panikanfald
  • Glemsomhed
  • Generel uro
  • At du er rastløs
  • Svimmelhed

Første erkendelse i behandlingen af stress eller angst er at erkende, at man har behov for hjælp. Du kan hos mig få professionel hjælp til at få løsnet op omkring de spændinger som du oplever, og du kan altid være sikker på, at du er i trygge hænder.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om kranio sakral terapi København

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og rådgivning omkring akupunktur og kranio sakral behandlinger i København. Du kan være sikker på, at du altid være i trygge hænder i min klinik, og at den behandling du modtager er tilpasset dine behov.

Du kan kontakte her.

Jeg kan også kontaktes på telefon 30 14 33 32 eller på e-mail mmose@naturligbehandling4u.dk.

Kranio sakral terapi københavn