akupunktur mand øre

Akupunktur behandling

Effektivt mod smerter og mange andre problematikker

Har du smerter, hovedpine, søvnproblemer eller andre udfordringer, er akupunktur en oplagt behandlingsform. Akupunktur har en dybdegående virkning på kroppen og har en positiv indvirkning på mange forskellige lidelser. Er du i tvivl om, hvorvidt akupunktur behandling kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Find kontaktinformationer her.

Hvad kan akupunktur behandling afhjælpe?

Akupunktur kan afhjælpe mange problematikker og det er særligt velegnet til at lindre smerter, gigtproblemer, piskesmæld mm., men også andre former for problemer:

  • Smerter i muskler og led
  • Spændingshovedpine og migræne
  • Lindre kvalme og andre gener
  • Søvnproblemer
  • Mave/tarm system
  • Muskelspændinger
  • Hudsygdomme
  • Stress symptomer (depression, træthed, søvnløshed mm.)
  • Gynækologiske udfordringer (menstruationssmerter, overgangsalder mm.)

Jeg har gode erfaringer med at hjælpe mine klienter med mange forskellige lidelser og jeg står også klar til at hjælpe dig. Kontakt mig endelig, så vi sammen kan hjælpe dig mod at få det bedre.

Du kan også få kosmetisk ansigtsakupunktur her i klinikken.

Du kan også læse om mine klienters erfaringer med mine behandlinger her.

Hvordan foregår akupunktur behandlingen?

Første  akupunktur behandling starter med en samtale, hvor vi taler om dine udfordringer og forventninger til behandlingen samtidig med, at jeg skriver journal og laver puls og tunge aflæsning. Første akupunktur behandling tager derfor typisk 90 minutter og de efterfølgende behandlinger tager omkring 45 minutter.

Herefter påbegyndes akupunktur behandlingen, som foregår ved, at meget tynde sterile engangsnåle placeres i de akupunkturpunkter, som er forbundet til de områder på kroppen, hvor du oplever problemer. Nålene skal virke i 20-40 minutter.

Det er forskelligt, hvor hurtigt man oplever en virkning af akupunktur behandling, men ofte opnås en betydelig effekt først efter 5-6 behandlinger, fordi kroppens egen proces skal igangsættes først.

Hvad er akupunktur egentlig?

Akupunktur er en alternativ, men anerkendt kinesisk behandlingsform, som flere og flere bliver behandlet med i dag. Akupunktur behandling bygger på en holistisk opfattelse, hvor fokus er på at afbalancere din egen energi og fjerne blokeringer i kroppen. Derfor virker akupunktur ikke blot på smerter og andre lidelser men også på kroppens generelle velbefindende.

Du kan læse mere om, hvad er akupunktur her.

Kontakt mig gerne 

Er du i tvivl om, hvorvidt akupunktur kan hjælpe dig eller ønsker du at booke tid til behandling, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er altid klar til at tage en snak om netop din situation og rådgive i forhold til, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her.