kranio sakral kvinde

Kranio sakral massage

Fri for spændinger med kranio sakral massage

Oplever du spændinger i kroppen enten efter stress, overanstrengelse eller en ulykke, kan kranio sakral massage være en måde at afhjælpe dine blokader i kroppen. Hos Kranio sakral terapi Hellerup kan vi sammen finde ud af, hvilken slags behandlingsform, du har brug for – uanset din alder.

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi (kst) er en alternativ behandlingsform, som via små massagetryk ved hovedet, rygsøjlen og bækkenet, kan afhjælpe personer med spændinger og blokader i kroppen på en nænsom og ikke invasiv måde. Denne form for behandling er en måde at hjælpe kroppens naturlige evne til at løsne op for irritationer. Det er også en måde at forbedre ens psykiske og fysiske livskvalitet.

Hvordan kan kst behandling hjælpe på mine smerter?

Hos akupunktur & kranio sakral terapi Hellerup tages der udgangspunkt i din behandling ud fra de områder, hvor du har smerter. Du kan også opsøge kranio sakral massage for en forebyggende effekt. Jeg kan hjælpe dig inden for flere områder:

Få den rette hjælp og vejledning hos Akupunktur & Kranio Sakral Terapi Hellerup

Har du søgt på kraniosakralterapi, er du kommet til det rette sted. Jeg sørger altid for at rådgive og vejlede om kranio sakral terapi og massage på bedste vis ud fra, hvordan du beskriver din smerte. Jeg arbejder desuden i rolige omgivelser, så du udelukkende kan fokusere på din behandling. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad andre synes om mig, mine metoder og denne type behandlingsform, kan du læse anmeldelser fra andre kunder.

Du kan læse, hvad tidligere kunder har sagt her.

Om klinikken

Jeg er professionelt uddannet akupunktør og kranio sakral behandler og sørger altid for at sætte mine patienter i første række i forhold til deres konkrete problemer. Derfor er du altid er i trygge hænder, når du er i behandling hos mig. Læs mere om mig her

Min klinik er placeret tæt på offentlig transport, så du altid kan komme hurtig til og fra dine aftaler hos mig. Det gælder også hvis du kommer fra Nordsjælland eller København. Se her hvordan du finder klinikken.

Kontakt mig for mere information om kranio sakral massage

Vil du vide mere om kranio sakral massage og hvordan det kan hjælpe på dine smerter, eller har du spørgsmål til behandlingsformen, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg besvarer henvendelser så hurtigt som muligt, og er sikker på, at vi kan finde den rette hjælp til netop dit problem.

Du finder kontaktformularen her.

kranio sakral massage