Min baggrund

Jeg er vokset op med en holistisk tilgang til sundhed og er født med et stort hjælper-gen. Det var dog ikke en karriere som behandler, der var mulig for mig før senere i livet. Heldigvis blev det en dag muligt for mig, at tage de uddannelser som nu gør, at jeg kan tilbyde behandlinger med kranio sakral terapi og traditionel kinesisk akupunktur. Billede af mig

Min baggrund for valg af behandler uddannelser, udspringer fra mine egne præferencer, når jeg har haft brug for behandling. Kranio sakral terapiens blide, men alligevel effektive berøringer, passer rigtig godt til mig. Da jeg på et tidspunkt stødte på akupunkturen, indså jeg at her var endnu en fantastisk behandlingsform, som dels kan noget andet, men som også går godt i spænd med kranio sakral terapien.

Kranio sakral terapi kan kombineres med akupunktur

Kranio sakral terapien påvirker nervesystemet ved blide tryk, hvilket ofte kan afhjælpe symptomer, som opstår på grund af spændinger omkring nerverne. Andre gange skyldes symptomerne ubalancer i kroppens processer, og her virker akupunkturen ved at stimulere og balancere energibanerne som gennemstrømmer hele kroppen. Begge behandlingsformer understøtter kroppens selvhelbredelse. Jeg kombinerer dog kun kranio sakral terapi med akupunktur, hvis du også synes, at det er en god ide.

Uddannelser - min baggrund

Kranio Sakral Terapeut: Stanley Rosenberg instituttet, Fulcrum Institute

Akupunktør: Nordisk Akupunkturuddannelse, skolen for klassisk kinesisk akupunktur

Master Class i Akupunktur på København & Aarhus Akupunkturskole

Sundhedspsykologi: Karsten Munk Akademiet

Anatomi, fysiologi og sygdomslære: Skolen for alternativ terapi v. læge Ole Købke

Klinikvejledning/klientbehandling: Skolen for kropsbehandling

Førstehjælp: Dansk Røde Kors

NADA øreakupunktur: NADA-Danmark

Kosmetisk ansigtsakupunktur: Københavns Akupunkturskole

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB), medlem af Praktiserende Akupunktører og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter.

Kranio sakral terapi historien

 

Praktiserende Akupunktører Logo

 

KST Foreningen Logo

Registreret Alternativ Behandler Logo