Kranio sakral terapi Hellerup

 

kranio sakral kvinde
kranio sakral terapi dreng

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsmetode, hvor der arbejdes med det kranio-sakrale system. Systemet består af kranieknoglerne, ryggen og bækkenet samt de membraner, der omgiver centralnervesystemet og den væske, de indeholder. Med ganske små præcise bevægelser balancerer og justerer jeg blandt andet kraniets 22 knogler der, modsat hvad mange tror, ikke er vokset sammen, men som kan bevæge sig i forhold til hinanden – også i voksenalderen. I klinikken behandler jeg gener af forskellig karakter, så du kan opnå øget livskvalitet i dit liv.

Hvem er jeg? 

Mit navn er Marianna Mose. Jeg er registeret Alternativ Behandler (RAB) og fik mit eksamensbevis i 2015 i kranio sakral terapi. Efterfølgende har jeg også taget eksaminer i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke. Min interesse i behandlingsformen startede, da jeg selv opsøgte kranio sakral terapi grundet smerter. Min nysgerrighed blev vakt, da jeg opdagede store forbedringer på smerterne gennem de blide bevægelser, og jeg besluttede mig derfor for selv at lære terapiformen. Jeg holder mig løbende opdateret via kranio sakral kurser.

Hvis du har lyst til at læse mere om hvem jeg er, og min baggrund kan du klikke her.

Kranio sakral behandlinger jeg tilbyder 

Jeg tilbyder behandling mod forskellige gener eller smerter gennem kranio sakral terapi. Herunder kan du læse om de gener, jeg typisk hjælper mine klienter af med:

Udover ovenstående tilbyder jeg også organmassage, som er en blid massage af kroppens indre. Her arbejdes der med at forbedre bevægelsen i de enkelte organer, idet de skal kunne bevæge sig frit for at kunne fungere optimalt. Du kan læse meget mere om organmassage her.

Har du andre lidelser, som jeg ikke har nævnt ovenfor, så kontakt mig gerne for at høre, om jeg kan hjælpe dig. Du kan booke en tid her.

Mine klienters tilfredshed er det vigtigste

Min helt store passion for at arbejde med KST bunder i min trang til at hjælpe andre. Jeg mærker særligt glæden ved mit arbejde, når jeg oplever, at mine behandlinger hjælper andre til øget livskvalitet i hverdagen. Du kan læse hvad klienterne fortæller om behandling hos mig her.

Vil du vide mere om Akupunktur & kranio sakral terapi Hellerup?

Har du brug for at vide mere om de forskellige behandlinger, jeg udfører, eller er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tager meget gerne en samtale med dig og hører, hvilke udfordringer du står med.

Da mange spørger hvad jeg mærker, når jeg lægger hænderne på kraniet, kan du i videoen nedenfor se de bevægelser, der indgår i en kranio sakral terapeutisk behandling. Når du besøger mig i klinikken, mærker jeg kranio-sakral rytmen, som videoen illustrerer. Bevægelserne er dog overspillede, men giver en forståelse for, hvordan der arbejdes.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke tid til en behandling, kan du finde mine kontakt informationer her.