kranio sakral kvinde

Kranio sakral terapi Nordsjælland

Få kranio sakral terapi – Nordsjælland

På min klinik i Hellerup kan du få hjælp til at løsne op for spændinger i og omkring rygsøjlen, hovedet og bækken. Klinikken ligger kun et stenkast fra Gentofte, Charlottenlund og en halv times køretur fra resten af Nordsjælland. Så døjer du med smerte kan du besøge klinikken og høre nærmere om, hvilke behandlinger jeg kan tilbyde.

Professionel og certificeret behandling i Hellerup – tæt på Gentofte og Charlottenlund

Jeg er certificeret og professionelt uddannet i kranio sakral terapi. Kranio sakral terapi er en blid og smertefri behandlingsform, som passer godt til mennesker med lav smertetærskel. Gennem små og blide tryk hjælpes din krop til at genoprette ubalance.

Behandlingen kan blandt andet bruges til behandling af;

Hvis du står med nogle af ovenstående problemer, kan du i min klinik føle dig i trygge hænder. Jeg tager imod dig i rare omgivelser, hvor jeg forklarer dig lidt om kranio sakral terapi som behandlingsform, og hvilke grundlæggende principper den bygger på.

Behandlingen foregår på min klinik i Hellerup

Behandlingen foregår på min klinik i Hellerup, i cykelafstand fra Charlottenlund og Gentofte. Den første behandling baseres på en dybdegående samtale, hvor jeg kan danne mig et indtryk af, hvad du ønsker behandling mod. Herefter vil behandlingen påbegynde. Under behandlingen ligger du dejligt behageligt på en briks, mens jeg vil koncentrer mig om at løsne op for spændinger omkring hoved, rygsøjle og bækken, med nænsomme og blide tryk.

Nu spørger du sikkert dig selv, hvor mange behandlinger, der skal til før du kommer ud dine smerter? Det afhænger af, hvor lang tid problemerne har stået på. Du skulle gerne kunne mærke en forbedring efter to til tre behandlinger. Det er dog meget forskelligt fra person til person.

Efter behandlingerne skal du være opmærksom på, at det er helt normalt at opleve forbigående træthed, da terapien har en afslappende effekt på din krop.

Terapien kort fortalt

Kranio sakral terapi er en behandlingsform, som fokuserer på blide tryk omkring hoved-, rygsøjle- og bækkenregionen, i en bestemt rytme kaldet den kranio sakrale puls. Læs mere om kranio sakral terapi her

Terapien bygger på Dr. William G. Sutherlands opdagelse i 1899, hvor han opdagede at knoglernes bevægelsesfrihed i kranio sakral systemet (hoved, bækken og rygsøjle), har stor indflydelse på menneskers psykiske og fysiske velbefindende.

Her kan du læse mere om historien bag kranio sakral terapi

Lidt om mig

Jeg er professionelt uddannet kranio sakral terapeut og akupunktør og derfor kan du roligt komme forbi min klinik i Hellerup, i nærheden af Charlottenlund og Gentofte, for at høre nærmere om, hvordan min behandling kan hjælpe dig. Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter.

Du kan læse mere om mig her.

Kranio sakral terapi Gentofte, kranio sakral terapi Charlottenlund, kranio sakral terapi Østerbro, ja hele Nordsjælland

Kranio sakral terapi Gladsaxe, kranio sakral terapi Søborg, kranio sakral terapi Charlottenlund – idet min klinik er beliggende i Hellerup, så er det oplagt for dig, som er bosat i Nordsjælland at benytte dig af min kranio sakral terapi. Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon 3014 3332 eller mail mmose@naturligbehandling4u.dk.

kranio sakral kvinde