Piskesmæld behandling

Piskesmæld behandling

Lad kranio sakral terapi løsne op med piskesmæld behandling

Hvis du har været udsat for et piskesmæld, er du højst sandsynlig meget følsom i forhold til behandling. Det er derfor ikke en hvilken som helst behandlingsform, der vil egne sig til piskesmæld behandling. Som eksempel kan massage få dig til at spænde mere op i de i forvejen traumatiserede muskler og dermed påføre kroppen endnu mere stress.

Ved et piskesmæld er det oftest Vagus-nerven der er klemt, hvilket resulterer i et stresset nervesystem. Derudover sætter det psykiske chok sig også som en binding i nervesystemet. For at dit nervesystem igen kan slappe af og finde balancen, skal denne binding forløses. Først derpå vil din krop være modtagelig over for behandling. Kranio sakral terapi kan løsne op for disse bindinger – og er derfor egnet til piskesmæld behandling.

Symptomer ved piskesmæld 

Når man får et piskesmæld, sker der det, at en lille muskel i nakken spænder så kraftigt, at den drejer øverste nakkehvirvel og nerver sætter sig i klemme. Denne muskel og de omkringliggende muskler efterlades derfor oftest i en choktilstand, hvilket medfører, at musklen ikke selv kan finde tilbage til dens oprindelige og afslappede tilstand. Kroppen efterlades derfor i en stresstilstand, hvor følgende symptomer bl.a. opstår:

  • Hovedpine
  • Smerter
  • Spændinger i kæben og omkring kraveben, bryst, og ryg
  • Søvn- og fordøjelsesproblemer
  • Synsændringer
  • Koncentrationsbesvær
  • Hukommelsesproblemer
  • Svimmelhed
  • Generelle stressrelaterede symptomer

Hvis du vil vide mere, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefon 3014 3322 eller mail mmose@naturligbehandling4u.dk

Du kan læse mere om kranio sakral terapi ved at trykke her

 

Behandling – piskesmæld lindres med kranio sakral terapi 

Kranio sakral terapi er en nænsom behandlingsform, som er effektiv i forhold til piskesmæld og dets følgegener. Da man kan anskue din tilstand som en stresstilstand, er det vigtigt, at man under behandlingen kommer ind under kroppens naturlige forsvar – således at både fysiske og psykiske spændinger løsnes.

Formålet med kranio sakral terapi er at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Ved hjælp af blide tryk påvirkes kroppen til selv at rette de ubalancer, som måtte være opstået efter et piskesmæld. Kranio sakral terapi kan derfor være med til at lindre og fjerne smerter.

Du kan læse mere om, hvad er kranio sakral terapi her.

Piskesmæld – behandling er aldrig for sent 

Det er aldrig for sent, at blive behandlet for et piskesmæld, men jo længere tid, der går – jo længere tid tager det at blive behandlet. Jeg vil derfor anbefale, at du kommer og får piskesmæld behandling hurtigst muligt – gerne inden for de første to uger.

Du kan læse mere om spændinger i nakken her. 

Hvor mange behandlinger, der skal til før symptomerne lindres, afhænger af, hvor lang tid problemerne har stået på, og om andre ting som fx stress er involveret. Du skulle gerne kunne mærke en forbedring efter to til tre behandlinger. Med gamle piskesmæld har kroppen opbygget mange forskellige kompensationer, og det tager derfor længere tid, før den finder tilbage til den oprindelige funktion.

piskesmæld behandling

Hvis du vil vide mere, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefon 3014 3322 eller mail mmose@naturligbehandling4u.dk