Kranio sakral terapi

KST på ryggen

 

 

 

Kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi støtter hjernens og rygmarvens nerver

Kranio sakral terapi, som forkortes kst, støtter hjernens og rygmarvens nerver og holder dem på plads ved at arbejde med følgende dele: Knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum) Membranerne, der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler Rygmarvsvæsken (cerebrospinalvæsken), som cirkulerer omkring hjernen og rygmarven.

Problemer i kroppen kan stamme fra fødslen, en ulykke eller fra slag i eksempelvis hovedet, ryggen eller på halebenet. Problemer kan også komme gradvist ved for eksempel en forkert kropsholdning, en traumatisk oplevelse eller langvarigt stress. Kst behandling består af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Jeg kan hjælpe dig inden for flere områder:

Behandlingen frigør spændinger i de stærke membraner, forbedrer cirkulationen i hjernevæsken og løsner indeklemte nerver. Overordnet har kranio sakral terapien følgende virkninger:

  • Genopretter balancen i centralnervesystemet
  • Fjerner stress i kroppen
  • Genopretter hormonbalancen
  • Afspænder muskler og skelet

Ved en behandling ligger man afslappet på en briks, mens behandleren laver meget lette tryk (5 gram) på hoved, nakke, ryg og korsben hvilket frembringer en afslappet følelse i kroppen og sindet.

Har du spørgsmål i forhold til kranio sakaral terapi, og hvorvidt, det er den rigtige behandling for dine symptomer, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefon 3014 3332 eller mmose@naturligbehandling4u.dk

Du kan læse om mig ved at trykke her