kæbeafspænding

Kæbespændinger

Kranio sakral terapi kan hjælpe dig af med kæbespændinger

Mange mennesker døjer med ubehagelige kæbespændinger generelt i hverdagen eller i særligt anspændte og stressede perioder af livet. At have ondt i kæben kan være ubehageligt og skabe smerter, der trækker op i ansigtet, om i nakken og giver hovedpine. Det kan gøre det svært at slappe ordentligt af, hvis du hele tiden har følelsen af spændinger i kæben.

Hvis du døjer med spændinger, er det ikke noget du bare skal affinde dig med og lade det påvirke din hverdag. Det er nemlig et problem, som i mange tilfælde kan fjernes med kranio sakral terapi, så du kan slappe af og få livskvaliteten tilbage.

Behandling – Kæbespændinger kranio sakral terapi

Jeg har flere klienter i klinikker, der kommer til mig for at få kæbespændinger behandling, og som får løsnet op og afhjulpet deres problem. De fleste personer vil opleve en klar forbedring og afslapning i kæberne allerede efter første behandling.

Sammen med dig sporer jeg mig ind på, hvor spændingerne sidder. Jeg giver dig forløsning i leddene ved at arbejde med kæbeleddet, nakken og andre dele af kraniet, som påvirker kæbespændinger. Det kan ske ved blide udvendige tryk, der rykker leddene på plads, men i behandlingen kan også indgå indvendig terapi, hvor jeg afhjælper problemet fra indersiden af munden.

Årsager til kæbespændinger

Der kan være forskellige årsager til at kæbespændinger opstår. Mange oplever det som et problem, der særligt viser sig om natten, hvor kæberne kan spænde op med stor kraft eller tænderne skærer mod hinanden.

Kæbespændinger kan også have andre årsager:

  • Tandlægebesøg
  • Rodbehandlinger
  • Stress
  • Angst
  • Sygdom ved kæbeleddet
  • Genetik
  • Slag mod ansigt eller hoved
  • Piskesmæld
  • Følelsesmæssig belastning

Kranio Sakral terapi arbejder nænsomt med kroppen

Kranio sakral terapi er en alternativ og anerkendt behandlingsform, der kan hjælpe mennesker af med mange forskellige former for fysiske problemer. Terapien afhjælper spændinger, som kan give stort ubehag og smerter, men kan også gavne personer med psykiske symptomer som for eksempel stress og angst.

Behandlingen støtter og arbejder med hjernen og rygmarvens nerver, og består grundlæggende af blide tryk på knoglerne i for eksempel kraniet og rygsøjlen. Noget af det særlige ved terapien er, at det er en nænsom behandlingsform, der hjælper kroppen til at løsne op for forskellige irritationer, ved blandt andet at løsne indeklemte nervebaner og frigøre spændinger i de stærke membraner.

Det er vigtigt for mig, at du får en god og effektiv oplevelse med behandlingen. Derfor spørger jeg ind til de problemer, du oplever, så jeg kan rådgive og behandle dig bedst muligt. I fællesskab finder vi frem til det, du har brug for, og behandler de områder, hvor du har smerter.

Vil du vide mere om kranio terapi terapi?

Læs om kranio sakral terapi fakta her.

Hos mig er du i trygge hænder (H3)

Mit navn er Marianne Mose og jeg vil gøre mit bedste for, at du får afhjulpet dine kæbespændinger eller andre problematikker. Det glæder mig nemlig altid at hjælpe andre, og mine kunders tilfredshed er vigtig for mig. Jeg er professionelt uddannet kranio sakral terapeut og akupunktør og derfor kan du roligt komme forbi min klinik i Hellerup, for at høre nærmere om, hvordan min behandling kan hjælpe dig. Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører og medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter. Du kan læse mere om mig her.

Kontakt mig for en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

 

Kæbespændinger