akupunktur skulder

Akupunktur Hellerup

Mangler du overskud i hverdagen

Få overskud i hverdagen  med akupunktur Hellerup

Mangler du kræfter til at leve op til dit eget fulde potentiale og gøre de ting, du gerne vil? Rigtig mange må svare ja til disse spørgsmål, men det behøver ikke være sådan. Bestil en tid hos Akupunktur Hellerup, og få hjælp til at få mere overskud.

Akupunktur kan hjælpe på smerter, mange sygdomme og andre symptomer. I den kinesiske medicin findes diagnoser, som ikke findes i den vestlige medicin. Akupunktur vinder mere og mere frem som behandlingsform i vesten, da det er en virkningsfuld behandlingsform uden nævneværdige bivirkninger.  Akupunktur er blevet en populær behandlingsform, da den har positiv indvirkning på både krop, psyke og dit immunforsvar

Du kan læse mere om akupunktur behandling her. 

Akupunktur kan afhjælpe mange problemstillinger

Akupunktur hjælper kroppen til at komme i balance, og er derfor et godt forebyggende redskab. Det kan med fordel bruges ved et ønske om  generelt velvære, og er desuden effektivt  mod en lang række gener og lidelser, hormonelle ubalancer mm.

Akupunktur er blandt andet egnet til:

  • Mave/tarm system (fx. forstoppelse, diarre, oppustet mave, for meget mavesyre, kvalme)
  • Muskel/skelet (fx. frossen skulder, tennisalbue, knæ-, nakke-, rygsmerter)
  • Hudsygdomme (fx. eksem, psoriasis, akne)
  • Stress symptomer (fx. kronisk træthed, depression, søvnløshed)
  • Hovedpine (fx. spændingshovedpine, migræne)
  • Gynækologisk (fx overgangsalder, menstruationssmerter)
  • Graviditetsproblemer (fx graviditet, fødsel, barsel)
  • Luftvejsproblematikker (fx astma, allergi, høfeber)

Jeg har gode erfaringer med, at akupunktur kan afhjælpe mange forskellige problematikker og udfordringer samt skabe generelt velvære.

akupunkturnål

Hvordan foregår behandlingen?

Akupunktur er en behandlingsteknik, hvor man, ved at placere tynde engangsnåle i bestemte punkter i kroppen (akupunktur punkter), genskaber energimæssig balance og styrker krop, psyke og immunforsvar. På grund af evnen til at stimulere kroppens egen helbredelsesproces (livsenergien Qi), er akupunktur yderst effektiv overfor såvel sygdomme, som over for andre generende tilstande.

Behandlingen starter med en samtale, hvor der skrives journal og laves puls og tunge aflæsning.

Derefter placeres nålene i kroppen som skal virke i 20-40 minutter. Første behandling varer ca. 90 minutter og de efterfølgende behandlinger ca. 45 minutter

Enhver behandling tager udgangspunkt i dine problematikker og tilstand og sammen planlægger vi et forløb, der passer til dig.

Akupunktur har ingen bivirkninger

Akupunktur er en behandlingsmetode uden bivirkninger, dog er det naturligt, at der opstår visse reaktioner i kroppen efter behandling. I de fleste tilfælde føles en forbedring af tilstanden, men det er ikke unormalt, at der opstår træthed, prikkende og snurrende fornemmelser, svimmelhed, ændring af urin og afføring samt evt. en kortvarig opblussen af lidelsen. Dette er kun tegn på at kroppen er ved at genoprette balancen. For at afbøde reaktionerne rådes patienterne til at drikke rigeligt med vand, så de affaldsstoffer, der frigives i organismen, nemmere kan skylles ud.

Akupunktur Gentofte, akupunktur Østerbro, akupunktur Lyngby, ja hele Nordsjælland

Akupunktur Gladsaxe, akupunktur Søborg, akupunktur Charlottenlund – idet min klinik er beliggende i Hellerup, så er det oplagt for dig, som er bosat i Nordsjælland at besøge min klinik.

Akupunktur Hellerup – Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål angående akupunktur Hellerup og hvordan behandlingen kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan booke en tid her.

Find kontaktoplysninger her.

Akupunktur Hellerup