Behandlinger

I klinikken akupunktur & kranio sakral terapi Hellerup tilbydes en række behandlinger og nogle af dem kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående links.

Kosmetisk ansigtsakupunktur

Kosmetisk ansigtsakupunktur er en anderledes ansigtsbehandling, der ved hjælp af akupunkturnåle og LED lysterapi udglatter rynker og opstrammer huden.

LED lysterapi

LED lysterapi er en effektiv behandlingsmetode som giver huden energi og stimulerer hudens celler

Piskesmæld behandling

Kranio sakral terapi er en nænsom behandlingsform, som er effektiv i forhold til piskesmæld og dets følgegener.

Stressbehandling

Behandling af stress med kst udføres med blide tryk på hoved, nakke, ryg og korsben, hvilket frembringer en afslappet følelse i krop og sind.

Hjernerystelse behandling

Hvis du har været udsat for et kraftigt slag eller fald, som har medført hjernerystelse, kan kranio sakral terapi være en effektiv behandlingsform.

Fordøjelsesproblemer

Akupunktur er en velegnet behandling til mavesmerter, da akupunktur både behandler og samtidigt forstærker fordøjelsessystemet.

Kæbespændinger

At have ondt i kæben kan være ubehageligt og skabe smerter, der trækker op i ansigtet, om i nakken og giver hovedpine. Derfor kan kranio sakral være løsningen.

Spændinger i nakken

Kranio sakral terapi går meget dybt selvom tilgangen er blid. Den blide tilgang medfører at det spændte væv og muskler ikke gør modstand, men derimod samarbejder.

Søvnproblemer

Akupunktur virker godt ved søvnproblemer som mange døjer med, især hvis de også har stress hvilket akupunktur også har en god effekt på.

Kvindeproblematikker

Akupunktur har vist sig at kunne lindre symptomer som mange oplever i overgangsalderen, og i forbindelse med menstruationer.

Organmassage

Organmassage er en meget blid massage af kroppens indre organer. Organmassage arbejder med at bedre de enkelte organers bevægelser.