Forstoppelse behandling

Forstoppelse

Behandling af forstoppelse og fordøjelsesproblemer

Lider du af forstoppelse eller lignende problemer med fordøjelsen? Selvom du selv kan komme langt med den rette kost, motion og væske, kan det alligevel være nødvendigt med behandling af forstoppelse og generelle fordøjelsesproblemer.

Gennem akupunktur og organ massage har jeg gode erfaringer med at afhjælpe fordøjelsesbesvær og få kroppen tilbage i balance. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan finde mine kontaktoplysninger her

Akupunktur mod forstoppelse og fordøjelsesbesvær

I min klinik i Hellerup, benytter jeg akupunktur og andre teknikker mod fordøjelsesproblemer og forstoppelse. Akupunktur er en kinesisk alternativ behandlingsform, der arbejder mod at behandle ubalance i kroppen. Akupunktur er kendt for blandt andet at kunne behandle mave/tarmproblemer, så du kan komme af med forstoppelse, oppustethed, diarre og lignende fordøjelsesproblemer. Akupunktur hjælper din krop med at finde balancen igen og herigennem hele sig selv.

Du kan læse mere om akupunktur her.

Problemer med fordøjelsen, kan også afhjælpes med organ massage som afspænder og stimulerer fordøjelses processen. Du kan læse mere om organmassage her.

 

 

Hvordan foregår akupunktur mod fordøjelsesproblemer?

Indledende vil vi tage en samtale om dine ønsker, behov og udfordringer. Herefter indebærer behandlingen, at du får små sterile engangsnåle placeret strategisk i de energibaner, der knytter sig til dine udfordringer. Akupunktur nålen vil først skabe en spænding i musklen, hvor den bliver placeret. Efterfølgende vil spændingen aftage, og du vil kunne mærke en afslappet følelse i kroppen. Forstoppelse behandling med akupunktur kan virke alternativt, men er en anerkendt behandlingsform verden over og jeg har rigtig gode erfaringer med behandlingen.

Det vil typisk kræve op til flere behandlinger før kroppen er tilbage i balance, men ofte vil du kunne mærke en betydelig forskel efter de første akupunktur forstoppelse behandlinger.

Forstoppelse behandling

Den bedste behandling til dig

Min holistiske tilgang til sundhed gør, at jeg både har en uddannelse inden for kranio sakral terapi, organmassage og akupunktur, som gør, at jeg kan benytte og kombinere teknikker fra flere behandlingsformer, alt efter mine klienters udfordringer. Du kan læse mere om min baggrund her.

Kontakt mig og få kroppen tilbage i balance med forstoppelse behandling

Akupunktur og organmassage kan i de fleste tilfælde afhjælpe fordøjelsesproblemer, så kontakt mig gerne og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med den rette forstoppelse behandling.

Du finder mine kontaktoplysninger her.

 

Akupunktur Hellerup