Akupunktur Nordsjælland

Kom smerter til livs og opnå velvære

Akupunktur nordsjælland kan afhjælpe mange problematikker og skabe generelt velvære, hvorfor flere og flere i dag får akupunktur behandling. Lider du af smerter, hovedpine, stress eller en anden problematik, står jeg klar til at hjælpe dig i min klinik i Hellerup. Kontakt mig allerede i dag og hør mere.

Akupunktur afhjælper mange problematikker

Akupunktur nordsjælland anvendes i dag til mange forskellige problematikker og er blevet en anerkendt alternativ behandlingsform. Jeg har gode erfaringer med at skabe velvære i kroppen og afhjælpe vidt forskellige problematikker, såsom:

  • Smerter i muskler og led
  • Spændingshovedpine og migræne
  • Mave/tarm system
  • Lindre kvalme og andre gener
  • Søvnproblemer
  • Hudsygdomme
  • Stress symptomer (depression, træthed, søvnløshed)
  • Gynækologiske udfordringer (menstruationssmerter, overgangsalder mm.)

Lider du af en af ovenstående problematikker eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte mig og høre om dine muligheder. Sammen finder vi den rette behandling til dig og dit behov.

Hvad er akupunktur og hvordan foregår behandlingen?

Akupunktur er en kinesisk behandlingsform, som har fokus på at hjælpe kroppen i gang med sin egen helbredelsesproces, som både påvirker krop, immunforsvar og psyke positivt. Dette gøres ved, at der placeres tynde engangsnåle i bestemte akupunktur punktur i kroppen, som skal virke i 20-40 minutter.

Første behandling varer ca. 90 minutter og de efterfølgende behandlinger varer ca. 45 minutter. Behandlingen starter med en samtale, hvor jeg skriver journal og laver puls- og tungeaflæsning.

Læs mere om, hvad er akupunktur her eller kontakt mig, hvis du har spørgsmål.

Akupunktur Nordsjælland – Central beliggenhed og god behandling

Min klinik er placeret centralt i Hellerup, hvor det er nemt at komme til med både offentlig transport og bil. Du kan finde en rutevejledning her.

Vil du vide mere om akupunktur Sjælland eller akupunktur Hellerup, så klik her:

Kranio sakral terapi

Jeg startede som kranio sakral behandler og har sidenhen taget en 3-årig akupunkturuddannelse, hvorfor jeg i dag udfører behandlinger indenfor både kranio sakral terapi og akupunktur.

Kranio sakral terapi har, ligesom akupunktur, fokus på af anvende kroppens egen energi og ressourcer til at helbrede kroppen. Dette gøres gennem blide tryk omkring hovedet, rygsøjlen og bækkenregionen for at løsne op for kroppens spændinger.

Du kan læse mere om kranio sakral terapi her.

Kontaktinformation

Leder du efter akupunktur Nordsjælland, hvor du kan få professionel og dybdegående akupunkturbehandling og sparring, er Akupunktur & Kranio Sakral Terapi Hellerup det rigtige sted. Jeg tager altid udgangspunkt i mine klienters behov og ønsker til behandling og skaber herudfra et individuelt forløb.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du finder mine kontaktoplysninger her.

 

Akupunktur Nordsjælland