LED lysterapi

LED lysterapi er en effektiv behandlingsmetode

Lysterapi giver huden energi og stimulerer hudens celler

Hvorfor mister din hud sin glød med alderen?

Alderen sætter sine spor, især i huden. I den naturlige ældningsproces mister vi vigtige naturlige fyldstoffer i huden, som kollagen og elastin. Som følge af det, bliver huden rynket, slap og mister sin glød. Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde bliver huden forynget indefra og ud. LED lyset trænger dybt ned i underhuden og arbejder dér, hvor ingen cremer fysisk kan nå ned.

Hvordan virker LED lysterapi?

Lys i hudenVores hud har evnen til at absorbere lys og omforme det til energi i cellerne, ved at stimulere cellernes mitokondrier, og øge ATP (adenosintrifosfat) produktionen. ATP indeholder kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA+ LED lysbehandling, som jeg tilbyder, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

De forskellige typer lys dermaSEMITA producerer,  arbejder i forskellige dybder af huden og påvirker dermed forskellige celler og processer.

Behandlinger

Rødt lys

- Anti-aging, Rødmen, Collagen afslappende/producerende, Glatter hud

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af collagen mindskes i takt med alderen.

Behandlingen med rødt lys øger produktion af kollagen og styrker elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

Gult lys

-  Photo rejuvenation, styrkelse af lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af at huden bliver mere slap og at der opstår pigmentskjolder.

Behandlingen med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, derudover vil behandlingen give huden et yngre og mere frisk udseende. Man vil ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.

Blåt lys

-  Acne, Rosaces, anti-inflamatorisk, kan lindre kløe.

90% af alle unge mennesker får acne. Hvis huden ikke behandles, kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, ar og pigmentforandringer.

Det blå behandlingslys aktiverer stoffet coproporphyrin, som er en organisk forbindelse i huden. Behandlingen virker antiinflammatorisk og er bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på rosacea og andre betændelsestilstande.

 

LED Lysbehandling – Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål angående LED lysbehandlingen og hvordan den kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Find kontaktoplysninger her. 

Billede af mig