LED lysterapi

LED lysterapi er en effektiv behandlingsmetode som giver huden energi og stimulerer hudens celler

  • Stimulerer kollagen produktion og elastin fibre
  • Styrker lymfe- og blodcirkulationen
  • Modvirker acne og virker anti-inflammatorisk
  • Giver synligt resultat efter få behandlinger
  • Resultatet af behandlingen ses med det samme

Hvorfor mister din hud sin glød med alderen?

Alderen sætter sine spor, især i huden. I den naturlige ældningsproces mister vi vigtige naturlige fyldstoffer i huden, som kollagen og elastin. Som følge af det, bliver huden rynket, slap og mister sin glød. Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt kollagen – på denne måde bliver huden forynget indefra og ud. LED lyset trænger dybt ned i underhuden og arbejder dér, hvor ingen cremer fysisk kan nå ned.

Hvordan virker LED lysterapi?

Vores hud har evnen til at absorbere lys og omforme det til energi i cellerne, ved at stimulere cellernes mitokondrier, og øge ATP (adenosintrifosfat) produktionen. ATP indeholder kemisk energi og leverer energi til stort set alle energikrævende processor i kroppen, såsom kollagen produktion, næringstilførsel og blodgennemstrømning.

Forskellen mellem normalt LED lys og dermaSEMITA+ LED lysbehandling, som jeg tilbyder, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulere hudens celler.

De forskellige typer lys dermaSEMITA producerer,  arbejder i forskellige dybder af huden og påvirker dermed forskellige celler og processer.

Behandlinger

Rødt lys

- Anti-aging, Rødmen, Collagen afslappende/producerende, Glatter hud

Gennem livet ældes huden – den primære årsag til dette er at hudens egen produktion af collagen mindskes i takt med alderen.

Behandlingen med rødt lys øger produktion af kollagen og styrker elastinfibrene i huden, hvorved rynker og fine linjer mindskes og huden opnår fornyet glød og elasticitet.

Gult lys

-  Photo rejuvenation, styrkelse af lymfe- og blodcirkulation.

Huden forandrer sig med alderen og sollys har den største del af skylden for hudens alderstegn, dette ses på huden i form af at huden bliver mere slap og at der opstår pigmentskjolder.

Behandlingen med gult lys stimulerer lymfe- og nervesystemet, derudover vil behandlingen give huden et yngre og mere frisk udseende. Man vil ligeledes opleve en lindring og reduktion af forbrændinger samt solskoldning.

Blåt lys

-  Acne, Anti-inflamatorisk, kan lindre kløe.

90% af alle unge mennesker får acne. Hvis huden ikke behandles, kan der i nogle tilfælde forekomme skællet og tør hud, ar og pigmentforandringer.

Det blå behandlingslys aktiverer stoffet coproporphyrin, som er en organisk forbindelse i huden. Behandlingen virker antiinflammatorisk og er bakteriedræbende. Det blå lys har også en effektiv virkning på rocacea og andre betændelsestilstande.

LED Lysbehandling – Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål angående LED lysbehandlingen og hvordan den kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Find kontaktoplysninger her. 

Billede af mig

Du kan læse mere om DermaSEMITA+ - LED Lysterapi her